Sondaj "Implicarea cetățenilor în luarea deciziilor-chestionar pentru reprezentanții societății civile"
Institutul pentru o Guvernare Deschisă, în parteneriat cu Centrul de Guvernare Electronică și Academia pentru e-Guvernare din Estonia, cu suportul financiar al Ministerului de Externe a Estoniei implementează proiectul „Implementarea principiilor pentru o Guvernare Deschisă în implicarea cetățenilor în procesele decizionale în Moldova”.

Unul din obiectivele proiectului este elaborarea unui Ghid metodologic pentru Autoritățile Publice Centrale privind implicarea cetățenilor în procesele decizionale. Ghidul va fi elaborat în baza unui studiu care va permite o înțelegere mai bună a practicilor curente aplicate de APC, precum și a necesităților APC legate de asigurarea unei implicări active a cetățenilor în procesele decizionale la toate nivelele.

Prezentul chestionar este parte a studiului sus menționat și este destinat reprezentanților societății civile. Completarea acestuia va permite o mai bună înțelegere a situației curente, precum și identificarea de noi oportunități de dezvoltare și implementare a principiilor pentru o Guvernare Deschisă și implicarea cetățenilor în procesele decizionale în Republica Moldova.

Vă mulțumim anticipat pentru timpul dvs.!